Srnčí plec, kýta, pečeně na smetaně
(mufloní, daňčí, jelení)
jeden až tři plátky do měkka, slaninou špikovaného a přes vlákno ukrojeného
masa, přelitého nažloutlou jemně pikantní, hustší smetanovou omáčkou s chutí po
zvěřině, použitých surovinách
a přísadách.
Srnčí
plec, kýta, pečeně, ragú na víně
jeden až tři plátky do
měkka, slaninou špikovaného a přes vlákno ukrojeného masa, přelitého hnědou
pikantní, hustší šťávou s chutí po zvěřině, víně, použitých surovinách a přísadách.
Srnčí, mufloní, daňčí, jelení guláš
kousky měkkého a šťavnatého masa s hnědočervenou omáčkou, maso
i omáčka mají
typickou vůni a chuť po použitých surovinách
a přísadách.
![]() |
||
Srnčí guláš |
||
Jelení řízek na roštu s bylinkovým máslem
plátek anglickým způsobem na roštu upraveného masa, ozdobený porcí bylinkového
másla.
Zajíc na smetaně
z přední
a jeden ze zadní části)
slaninou špikovaného a přelitého nažloutlou jemně pikantní, hustší smetanovou
omáčkou s chutí po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.
Zajíc na slanině
2 – 3 kousky z přední části nebo porci masa ze zadní části protknutého
slaninou podlité nahnědlou, řidší necezenou šťávou
s cibulí, slaninou
a kořením
a chutí po použitých surovinách
a přísadách.
Kančí kýta, plec, hřbet s brusinkovou
omáčkou
jeden až tři plátky do měkka a přes vlákno ukrojeného masa,
přelitého nahnědlou
jemně aromatickou řidší omáčkou s chutí
po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.
![]() |
||
Guláš z divočáka
kousky měkkého a šťavnatého masa s hnědočervenou omáčkou,
maso i omáčka mají typickou vůni a chuť po použitých surovinách
a přísadách.
Bažant na
slanině
čtvrtka upečeného slaninou špikovaného a přiměřeně šťavnatého
a měkkého
bažanta, přelitá přírodní světlou, řidší šťávou se slaninou
a cibulí.
Bažant pečený na roštu
čtvrtka na roštu upečeného slaninou špikovaného a přiměřeně
šťavnatého a
měkkého bažanta, podávaná s bylinkovým máslem.
Srnčí plec, kýta, pečeně na smetaně
(mufloní, daňčí, jelení)
jeden až tři plátky do měkka, slaninou špikovaného a přes vlákno ukrojeného
masa, přelitého nažloutlou jemně pikantní, hustší smetanovou omáčkou s chutí po
zvěřině, použitých surovinách
a přísadách.
Srnčí
plec, kýta, pečeně, ragú na víně
jeden až tři plátky do
měkka, slaninou špikovaného a přes vlákno ukrojeného masa, přelitého hnědou
pikantní, hustší šťávou s chutí
po zvěřině, víně, použitých surovinách a
přísadách.
Srnčí, mufloní, daňčí, jelení guláš
kousky měkkého a šťavnatého masa s hnědočervenou omáčkou, maso
i omáčka mají typickou vůni a chuť po použitých surovinách
a přísadách.
Jelení řízek na roštu s bylinkovým máslem
plátek anglickým způsobem na roštu upraveného masa, ozdobený porcí bylinkového
másla.
Zajíc na smetaně
z přední
a jeden ze zadní části)
slaninou špikovaného a přelitého nažloutlou jemně pikantní, hustší smetanovou
omáčkou s chutí po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.
Zajíc na slanině
2 – 3 kousky z přední části nebo porci masa ze zadní části protknutého
slaninou podlité nahnědlou, řidší necezenou šťávou
s cibulí, slaninou
a kořením a chutí po použitých surovinách
a přísadách.
Kančí kýta, plec, hřbet s brusinkovou
omáčkou
jeden až tři plátky do měkka a přes vlákno ukrojeného masa, přelitého nahnědlou jemně aromatickou řidší omáčkou s chutí
po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.
Guláš z divočáka
kousky měkkého a šťavnatého masa s hnědočervenou omáčkou,
maso i omáčka mají typickou vůni a chuť po použitých surovinách
a přísadách.
Bažant na
slanině
čtvrtka upečeného slaninou špikovaného a přiměřeně šťavnatého
a měkkého bažanta, přelitá přírodní světlou, řidší šťávou se slaninou
a cibulí.
Bažant pečený na roštu
čtvrtka na roštu upečeného slaninou špikovaného a přiměřeně
šťavnatého a měkkého bažanta, podávaná s bylinkovým máslem.